Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Äpfel (z.B. Boskop), in Stücken
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
-
40
g Schmalz
of 40 g Butter - 1 Lorbeerblatt, getrocknet oder frisch
- 30 g Rotweinessig
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- 1 Prise Piment
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein
- 2 Wacholderbeeren
- 50 g rotes Johannisbeergelee
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 981 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Stielmus-Untereinander
50min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Weißkohlsalat
2 Std. 20 Min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 Std.
Eierstich (Suppeneinlage)
15 Min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Rotkohlsalat
2 Std. 20 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min
Apfelrotkohl aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Kartoffelklöße
25h