Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten
- 500 g Ketchup
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 1 - 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
BBQ-Sauce
20 Min
Sylter-Sahne-Dressing
10 Min
Salatsauce Sylter Art
48h
Kräuterbutter
5min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Spundekäs (Hessen)
10 Min
Aioli, klassisch
10 Min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 godz. 10 min
BBQ Rub
10 Min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 Min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min