Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Weizenmehl Type 405 oder 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 340 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
-
Best of 2019 8 recepten, Zwitserland
-
Cookidoo® serviert 2021 10 recepten, Duitsland
-
Damals. Heute. Für immer. 50 recepten, Duitsland
-
Das Kochbuch 206 recepten, Spanje
-
Das Kochbuch 206 recepten, Oostenrijk
-
Das Kochbuch 206 recepten, Duitsland
-
Das Kochbuch 206 recepten, Zwitserland
-
Einfach. Selbst. Gemacht. 290 recepten, Duitsland
Alternatieve recepten
Dunkles Landbrot
3 Std.
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14h
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Mohn-Bürli
12 Std.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 Std. 10 Min
Krustis
3 Std. 30 Min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14h
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 Std.
Körner-Bürli
12 Std.