Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchen
- 40 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
- 80 g Milch
- 6 - 12 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g natives Olivenöl
- 600 g passierte Tomaten, konserviert
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40 Min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Italienisches Schweineragout
50min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1h
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Hähnchenbällchen in Tomatensauce
1h
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30 min