Chili con Carne

Chili con Carne

4.4 5.6K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Emmentaler in Stücken
    120 g
    120 g Cheddar, in Stücken
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • rote Chilischote, getrocknet
    1
  • Sonnenblumenöl
    40 g
  • Rinderhackfleisch
    600 g
  • stückige Tomaten (Dose)
    400 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Kurkuma
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ¼ TL
  • Nelken, gemahlen
    2 Prisen
  • Saure Sahne
    150 g
  • Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) (optioneel) in Stücken
    20 g
  • Kidneybohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
    1 Dose
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen nach Geschmack

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 48 g
Calorieën 2822 kJ / 673 kcal
Vetten 45 g
Vezels 8.2 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...