Apparaten en accessoires
Mielenie mięsa
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
300 g
Ingrediënten
-
300 g mięsa, bez ścięgien i kości pokrojonego na kawałki (3 cm), częściowo zamrożone w jednej warstwie (30-60 minut)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
0 mg
Eiwitten
75 g
Calorieën
2604 kJ /
621 kcal
Vetten
45 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
42 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
KULINARNE ABC
203 recepten
Polen
Polen
Misschien vind je het ook leuk...
Bułka tarta
5min
Cukier puder
5min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Siekanie cebuli
5min
Piana z białek
5min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Rozdrabnianie sera
5min