Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 opakowanie galaretki brzoskwiniowej, w proszku, słodzonej (do masy serowej)
- woda, gorąca, do rozpuszczenia galaretek
- 1 opakowanie galaretki wiśniowej, w proszku, słodzonej (na wierzch sernika)
- 100 g cukru
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 500 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki
-
1
opakowanie biszkoptów (100 g)
of 1 opakowanie herbatników (100 g) -
owoce, świeże (np. truskawki, banany, maliny)
of brzoskwinie, z puszki
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 31 mg
Alternatieve recepten
Ciasto wielkanocna krówka
7h
Sernik truskawkowy na zimno
8h 30min
Sernik rosa
1h 30 min
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15h
Sernik królewski
4h 35min
Ciasto z pianką truskawkową
6h 25 min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6h 50min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8 Std.
Ciasto kakaowe z wiśniami
2h 15 min
Jabłecznik
55 min
Klasyczny jabłecznik
1h 30 min
Ciasto ucierane z owocami
1h