Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 50 - 70 g ogórków kiszonych, odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
- 300 g makreli, wędzonej, bez skóry i ości, podzielonej na kawałki
- 1 łyżka majonezu
- 2 łyżeczki musztardy
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 1 - 2 łyżki szczypiorku, posiekanego (opcjonalnie)
- sól, do smaku
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 541.5 kJ / 129.4 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 83.3 mg
Alternatieve recepten
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 Min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Dip z łososia z koperkiem
10min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Pasta jajeczna
5 Min
Pasta z wędliny
10min
Pasta z łososia
5 Min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min