Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 500 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- 20 g masła
- ½ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 łyżeczki mąki pszennej
- 900 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l) - 12 kromek bagietki, czerstwej lub innego chrupkiego pieczywa
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa krem z pieczarek
20min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50min
Zupa z papryki i parmezanu
20min
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30min
Zupa czosnkowa
55min
Orientalny krem z fasoli
30min
Zupa krem z ziemniaków
40min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa z chleba
20min
Zupa krem z pora z serem
30min
Zupa krem czosnkowo-serowa
40min
Zupa krem z porów
30min