Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 500 - 600 g wody
- 200 g mleka
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 50 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki soli
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 40 g serka kremowego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 735.1 kJ / 175.7 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 365 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50min
Zupa z papryki i parmezanu
20min
Zupa serowo-kalafiorowa
30min
Zupa krem z ziemniaków
40min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa krem z pomidorów
30min
Zupa krem czosnkowo-serowa
40min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Zupa krem z zielonego ogórka
25min
Zupa krem z porów
30min
Zupa cebulowa
1h
Zupa z rukoli
35min