Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g grochu, suchego
- 2 ząbki czosnku
- 150 g warzyw (cebuli, marchewki, korzenia pietruszki, selera, pora), pokrojonych na kawałki
- 1250 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka przyprawy uniwersalnej, wykonanej w TM
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 2 liście laurowe, suszone
- 200 g chudego boczku, wędzonego, pokrojonego w kostkę
- 250 g ziemniaków, pokrojonych na małe kawałki
- 1 - 2 łyżeczki majeranku, suszonego, do smaku
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1469.5 kJ / 351.2 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 369 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krupnik
40min
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13 Std. 50 Min
Kapuśniak
50min
Kapuśniak z młodej kapusty
40min
Zupa ogórkowa
30min
Fasolka po bretońsku
13h 30 min
Barszcz ukraiński
1h 35 min
Zupa z kiszonych ogórków
45min
Żurek
50min
Zupa gulaszowa
1h 35 min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50min
Bigos
1h 30min