Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
(optioneel)
of 50 g sera żółtego, pokrojonego na kawałki (optioneel)
Ciasto
- 150 g mąki pszennej, plus dodatkowa porcja do posypania formy i oprószenia
- 75 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa porcja do natłuszczenia formy
- ½ łyżeczki soli
- 50 g wody
Dodatki
- 200 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w kostkę
- 4 jajka
- 50 g mleka
-
100
g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
of 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu - ¼ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1372.5 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 472.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan karmelowy
3hod.
Surówka z mieszanych warzyw
10min
Chutney z jabłek
1hod. 20min
Nadziewane warzywa
1hod. 20min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Ciasteczka cebulowe
40min
Brioszka
8 Std.
Purée warzywne
45min
Nektar owocowy
10min
Tort porowy
1 Std. 30 Min
Quiche z pieczarkami
1h 40min
Tarta jabłkowa
1hod.