Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g oliwy z oliwek, extra virgin
- 50 g musztardy francuskiej
- 50 g octu balsamicznego
- 2 łyżeczki cukru (opcjonalnie)
- 2 łyżki mieszanych ziół, suszonych (np. bazylii, oregano, tymianku, rozmarynu)
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1565.4 kJ / 374.1 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 482.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Winegret w stylu azjatyckim
10 Min
Dressing limonkowo-miętowy
10 Min
Sos pomarańczowy curry
5 min
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10 Min
Kremowy dressing francuski
10 Min
Sos balsamiczny
25 Min
Sos jogurtowy
5 min
Dressing do sałatki Cezar
5 min
Tzatziki
15 min
Sałata z sosem winegret
5 min
Sos winegret
5 min
Sos tatarski
5 min