Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 25 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- 250 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego w 1-2 cm kostkę
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2623.6 kJ / 627.1 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 67.6 g
- Verzadigd vet
- 42.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 400.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos salvitxada
1h 25 min
Dressing orientalny
10 min
Sos romesco
1h 25 min
Sos berneński
15min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Szary sos polski
10 min
Wielkanocny sos majonezowy
45min
Sos cebulowy (sos soubise)
30min
Remoulade
10 min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50min
Sos curry
30min
Sos holenderski
15min