Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 25 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- 250 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego w 1-2 cm kostkę
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2623.6 kJ / 627.1 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 67.6 g
- Verzadigd vet
- 42.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 400.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos serowy roquefort
20min
Sos cebulowy (sos soubise)
30 min
Sos serowy Mornay
10 Min
Sos berneński
15min
Kluski francuskie z Varomy
20min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Sos maltański
10 Min
Klopsy królewieckie
2 Std. 10 Min
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1 godz. 30 min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 Min
Sos curry
30 min
Risotto po mediolańsku
30 min