Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 350 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 45 g mąki pszennej
- 280 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszone - 4 gałązki bazylii, świeżej
- 4 gałązki tymianku, świeżego
- 2 liście laurowe, suszone
- 10 ziaren pieprzu czarnego
- ½ łyżeczki soli
- 450 g czerwonego wina, Bordeaux
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1091.6 kJ / 260.9 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 374.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos salvitxada
1h 25 min
Sos BBQ
25 Min
Dressing orientalny
10 Min
Sos serowy Mornay
10 Min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Sos romesco
1h 25 min
Sos berneński
15 min
Sos cebulowy (sos soubise)
30 min
Remoulade
10 Min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 min
Sos curry
30 min
Sos serowy roquefort
20 min