Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 2 jajka
- 250 g sera ricotta, pokrojonego na kawałki
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 2 czubate łyżeczki musztardy Dijon
- 1 szczypta soli
- Voeding
- per 440 g
- Calorieën
- 1299 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karbinadle z żymłą
35min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 Min
Czeska pasta piwna
1h 10 min
Dressing z kozim serem
10 Min
Dressing orientalny
10 Min
Dip serowy
10 Min
Sos gribiche
20 min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4 Std. 10 Min
Kremowy dressing francuski
10 Min
Sos balsamiczny
25 Min
Pasta z tuńczyka
20 min
Sos tatarski
5 Min