Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ząbki czosnku
- 10 g oliwy z oliwek
- 300 g kapusty pak choi, pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 143 kJ / 34.2 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 339.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Ryż z pomidorami
30min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Mąka ze zmielonych ziaren zbóż
5min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15min
Sałatka z białą fasolą, jajkami i małżami
2 godz. 20 min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Purée warzywne
45min
Siekanie cebuli
5min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Gotowanie jajek
20 min