Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ząbki czosnku
- 10 g oliwy z oliwek
- 300 g kapusty pak choi, pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 143 kJ / 34.2 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 339.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulasz z polentą
2h
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20min
Jajko z warzywami na kruchym spodzie
1h 40 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Nadziewane warzywa
1h 20min
Karmelizowany por
20min
Rumienienie bakłażana
30min
Siekanie cebuli
5 min
Purée warzywne
45 Min
Mielenie mięsa
35 min
Gotowanie jajek
20min
Piana z białek
5 min