Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 jajka
- 3 kromki chleba białego, tostowego (ok. 100 g)
- 200 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 30 g oleju słonecznikowego
- 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 621 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stroganow z pieczarek
35 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Pasta z rzeżuchy
5 min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 godz. 30 min
Kalarepa à la ryba po grecku
50 Min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Kotlety brokułowe z salsą rzodkiewkową (wegańskie)
1h 10min
Pasztet z selera
2h
Kawior z pieczarek
30 min
Pieczone kotleciki z brokułu i ryżu w otrębowej panierce
1 godz. 20 min
Kotleciki z chleba
45 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min