Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 200 g de poivron, taillé en lanières (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 942 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 4 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 Min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min