Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
25
g d'huile végétale
of 25 g d'huile d'olive - 200 g de poivron, coupé en lanières (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
- 150 g de carotte, détaillée en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710.8 kJ / 408.9 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 28.3 g
- Natrium
- 73.8 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min