Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
25
g d'huile végétale
of 25 g d'huile d'olive - 400 g de poivrons, taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 1670 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 20 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20min
Faire sauter un mélange de légumes
30min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Faire sauter des oignons avec du piment
20min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min