Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 18 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min