Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 17 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler des échalotes
20min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 Min