Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 300 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)") -
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler des échalotes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min