Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g de viande de bœuf hachée, maigre
- 300 g de viande de porc hachée, maigre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 - 2 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
- 50 g de vin rouge
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de concentré de tomate
- 5 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Eiwitten
- 144 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 138 g
- Verzadigd vet
- 58 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 2798 mg
Alternatieve recepten
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Macaroni sauce tomate et boulettes de viande
45 Min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 godz. 45 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45 Min