Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g de viande de bœuf hachée, maigre
- 300 g de viande de porc hachée, maigre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 - 2 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
- 50 g de vin rouge
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de concentré de tomate
- 5 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Eiwitten
- 144 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 138 g
- Verzadigd vet
- 58 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 2798 mg
Alternatieve recepten
Purée de pomme de terre
50min
Cuisson du riz long blanc
35min
Macaroni sauce tomate et boulettes de viande
45min
L'incontournable sauce bolognaise
50min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Poulet aux poivrons
55 min
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4 Std. 45 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Sauce tomate
40min
Sauce bolognaise XXL
50min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h