Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux et émincé (1 cm)
- 1 gousse d'ail, légèrement écrasée
- 500 g de sauce barbecue
- 200 g de boisson au cola
- ½ c. à café de sel fumé
- 400 g de fond de bœuf reconstitué (400 g d'eau et 1 cube de bouillon de bœuf)
- 1 brin de romarin frais
- 800 g d'échine de porc, désossée en un seul morceau
- 150 g d'eau
- 6 pains à burger
- 12 feuilles de laitue iceberg
- 120 g de ketchup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao burger au porc et aux légumes
3h
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4 Std. 25 Min
Burger au porc braisé
4h 15min
Mayonnaise
5min
Porc au caramel
45min
Bao bun au porc braisé
1hod. 20min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3 godz. 10 min
Riz aux saucisses de Hong Kong
55min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6h 30min
Gaufres liégeoises
2h