Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g de cèpes séchés
- 30 g d'eau
- 100 g de champignons portobello frais, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 200 g de bouillon de poule
- 125 g de crème, env. 18% m.g.
- 25 g de farine de blé
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
Alternatieve recepten
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Sauce au poivre
25min
Sauce Messine
10min
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
30 Min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4 godz. 10 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Rissoler 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Mayonnaise
5min