Sauce champignons à la crème et au vin blanc

Sauce champignons à la crème et au vin blanc

4.7 574 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
1 bocal

Ingrediënten

  • 12 g de cèpes séchés
  • 30 g d'eau
  • 100 g de champignons portobello frais coupés grossièrement en morceaux
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 120 g de vin blanc sec
  • 200 g de bouillon de poule
  • 125 g de crème, env. 18% m.g.
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 25 g de farine de blé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Natrium 1636 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 3309 kJ / 789 kcal
Vetten 62 g
Vezels 10.3 g
Verzadigd vet 49 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...