Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di anatra, le cosce con osso e pelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 foglie di alloro fresche
- 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di burro
- 50 g di vino rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 93 g
- Natrium
- 76.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1u. 10min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50min
Spalla di maiale sottovuoto
12u. 25min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6sa
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min