Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di acqua
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 800 g di anatra le cosce con osso e pelle
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 10 g di zucchero di canna
  • 30 g di burro
  • 50 g di vino rosso

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 76.3 mg
Eiwitten 18.6 g
Calorieën 933 kJ / 223 kcal
Vetten 12.2 g
Vezels 93 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...