Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di anatra, le cosce con osso e pelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 foglie di alloro fresche
- 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di burro
- 50 g di vino rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 93 g
- Natrium
- 76.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8小时 45 分钟
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2u. 40min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 godz. 30 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Spezzatino di guancia e ceci
3 Std. 50 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min