Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manteiga de ervas
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 1 dente de alho
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- ½ malagueta
- 400 g carne picada mista
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 150 g feijão-encarnado cozido escorrido
Massa
- 15 g salsa
- 200 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeite
- 65 g queijo mozarela cortado em 36 cubos pequenos (1 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 504 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolinhas de batata e queijo mozarela com azeite de ervas
1 Std. 20 Min
Farofa de flocos de milho com banana
25min
Harissa
40 min
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 godz. 25 min
Angel cake de avelã
40 min
Bolo do caco com hambúrguer e coleslaw
45 min
Brioche com creme de chocolate e avelã
2 Std.
Bola com presunto, milho e mozarela
45 min
Coroa recheada
1 Std. 50 Min
Spatzle com molho de queijo
25min
Pãezinhos enrolados
1 godz. 45 min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1 godz.