Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 150 g flocos de aveia
- Água q.b. p/ demolhar
- 100 g caju
- 15 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 250 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 2 ovos
- 1 clara de ovo
- 1 c. chá de orégãos
Massa
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
-
240
g manteiga à temperatura ambiente
of 240 g margarina vegetal - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1hod. 20min
Croissants com recheio de frutos secos vegan
2 Std. 10 Min
Croquetes de espinafres
1hod.
Queijo de amêndoa
6h 15min
Rolo vegetariano
1h 50 min.
Creme vegan de caju e limão
35 λεπτ.
Assado de grão
1hod.
Queijo de tremoço
2h 20min
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1h 45 min
Almôndegas de noz
50 min
Assado de lentilhas
2 Std. 25 Min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1ωρ. 35 λεπτ.