Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em pedaços
- 100 g tomate seco cortado em pedaços
- 300 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 15 g coentros
- 2 dentes de alho
- 2 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 150 g azeite
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 350 g água
- 50 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1103 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Arrufada de batata-doce
3h
Fogaça
3h
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1h 25min
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2h 50min
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50min
Artisan bread
1sa 30 dk
Coroa recheada
1h 50min
Pão da terra
1h 35min
Focaccias
2sa
Broa de milho
2sa 20 dk
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min