Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em pedaços
- 100 g tomate seco cortado em pedaços
- 300 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 15 g coentros
- 2 dentes de alho
- 2 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 150 g azeite
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 350 g água
- 50 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1103 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Empada vegetariana
1 Std. 25 Min
Gressinos de parmesão e ervas aromáticas
Geen beoordelingen
Triângulos de milho e alho-francês
1 Std.
Gressinos com dip picante de abacate
1 Std. 30 Min
Arancini de tomate
1 Std.
Calzone de cogumelos e mozarela
1 Std. 40 Min
Wellington vegetariano
2h 15min
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Pão irlandês
45min
Pão com pesto
2 godz. 5 min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Focaccias
2h