Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 3 pés de aneto
- 5 g cebolinho picado
- 2 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 25 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 50 g azeite
- 25 g chalota
- 1 ½ c. chá de sal
- 25 g alcaparras
- 12 filetes de solha s/ pele (480 g aprox.)
- 200 g miolo de camarão
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g talo de aipo
- 50 g chouriço cortado em rodelas s/ pele
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de paprika
- ½ jindungo inteiro
- 300 g arroz basmati
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1763 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de pato árabe
1u. 30min
Borrego mediterrânico
10h
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Filetes de linguado enrolados
45 Min
Escabeche de bacalhau
30min
Caldeirada de peixe
45 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Solha com maçã e pimenta rosa
30min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 Std. 10 Min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35 Min
Coelho à diplomata
50 min