Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 3 pés de aneto
- 5 g cebolinho picado
- 2 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 25 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 50 g azeite
- 25 g chalota
- 1 ½ c. chá de sal
- 25 g alcaparras
- 12 filetes de solha s/ pele (480 g aprox.)
- 200 g miolo de camarão
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g talo de aipo
- 50 g chouriço cortado em rodelas s/ pele
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de paprika
- ½ jindungo inteiro
- 300 g arroz basmati
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1763 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raia com molho de pitau
45min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Robalos com feijão-verde
30min
Solha com maçã e pimenta rosa
30min
Salada de coelho
15min
Robalo com molho thai e arroz com ervilhas de quebrar
40min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Cavala à tanoeiro - TM5
55min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 godz. 45 min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40min
Filetes de linguado enrolados
45min