Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g água
- 800 g batata, casca vermelha s/ casca, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 4 c. sopa de azeite p/ untar
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 200 g crème-fraîche
- 100 - 150 g salmão fumado cortado em fatias e depois em tiras (0,5x3 cm aprox.)
- 50 g caviar preto
-
10
g mistura de rebentos
of 10 g aneto, fresco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 461.2 kJ / 110.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 255.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Folhados com creme de queijo de Azeitão e redução de moscatel
1 Std. 10 Min
Torrada integral com abacate e ovo
Geen beoordelingen
Panquecas de abacate
20min
Hornazo
2 godz. 15 min
Pão com barriga de porco (Gua Bao)
1h 20min
Bife Wellington
50 Min
Tarteletes de chocolate e framboesa
1 Std. 10 Min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 Min
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM6
30min
Crème brulée com champanhe e palitos la reine
3 Std.
Soufflé de queijo, bacon e ervas aromáticas
50 Min
Mousse vegan de frutos vermelhos
5 min