Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g água
- 800 g batata, casca vermelha s/ casca, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 4 c. sopa de azeite p/ untar
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 200 g crème-fraîche
- 100 - 150 g salmão fumado cortado em fatias e depois em tiras (0,5x3 cm aprox.)
- 50 g caviar preto
-
10
g mistura de rebentos
of 10 g aneto, fresco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 461.2 kJ / 110.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 255.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte tatin
2 Std.
Kaiserschmarrn (panquecas de passas)
35 min
Clericot
Geen beoordelingen
Bolo salgado de queijo e pera
1h
Gaspacho de milho e jalapeño
Geen beoordelingen
Duchesses pretos com ricota, tomilho e mel
50 godz.
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5h
Verrines de castanha e chocolate
25 Min
Coulis de fruta
10min
Clafoutis de ameixa -TM5
Geen beoordelingen
Tarte tatin de marmelos
1h 20 min
Tarta de queso "La Viña"
2 Std.