Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g água
- 800 g batata, casca vermelha s/ casca, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 4 c. sopa de azeite p/ untar
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 200 g crème-fraîche
- 100 - 150 g salmão fumado cortado em fatias e depois em tiras (0,5x3 cm aprox.)
- 50 g caviar preto
-
10
g mistura de rebentos
of 10 g aneto, fresco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 461.2 kJ / 110.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 255.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete negro com frutos do mar e molho de maracujá
40min
Moscow mule
10 min
Panacotas de chocolate branco
4h 5 min.
Colheres de chocolate
3u. 25min
Arroz rápido de amêijoas à bulhão pato
25min
Rolos de curgete com salmão
25min
Rösti bearnês -TM5
40min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 godz.
Soufflé de avelã com molho de chocolate
Geen beoordelingen
Cheesecake desconstruído com morangos
4h 25min
Brie com mel e orégãos
30min
Sopa fria de abacate e coco
10 min