Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g d'huile végétale
of 15 g d'huile d'olive -
150
g de lardons
of 150 g de lardons fumés - 150 g d'oignon jaune, coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 3406 kJ / 814.1 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 74.7 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 999 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min