Compatibele versies
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 60 g de beurre
- 1000 g d'eau
- 200 g de carottes, en rondelles
- 300 g de patates douces, en rondelles
- 400 g de pommes de terre, en rondelles
- 450 g de chou-fleur, en fleurettes
- sel
- 100 g d'emmental
- 40 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 pincée de la noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Riz fondant aux légumes
25 min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Purée mousseline
40 min
Curry de poulet et riz
40 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45min
Riz cantonais
30 Min
Jambalaya de poulet
40 min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Quiche au brocoli, poivrons grillés et chèvre
1h 10min