Compatibele versies
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 60 g de beurre
- 1000 g d'eau
- 200 g de carottes, en rondelles
- 300 g de patates douces, en rondelles
- 400 g de pommes de terre, en rondelles
- 450 g de chou-fleur, en fleurettes
- sel
- 100 g d'emmental
- 40 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 pincée de la noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40min
Curry de poulet et riz
40min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45min
Lasagne de blanquette
2h 40min
Gratin de patate douce et émincé de soja
45min
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35min
Gratin de pâtes au thon. Mousse coco aux mûres
1u.
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1u. 20min
Riz fondant aux légumes
25min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min