Compatibele versies
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 60 g de beurre
- 1000 g d'eau
- 200 g de carottes, en rondelles
- 300 g de patates douces, en rondelles
- 400 g de pommes de terre, en rondelles
- 450 g de chou-fleur, en fleurettes
- sel
- 100 g d'emmental
- 40 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 pincée de la noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 min
Quiche aux épinards et feta
1h 20 min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1 godz. 45 min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min
Crumble de légumes au parmesan
1h
Purée mousseline
40 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 min