Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
TM6 TM5 TM31

Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage

3.8 (70 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g d'oignons, coupés en quatre
  • 60 g de beurre
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de carottes, en rondelles
  • 300 g de patates douces, en rondelles
  • 400 g de pommes de terre, en rondelles
  • 450 g de chou-fleur, en fleurettes
  • sel
  • 100 g d'emmental
  • 40 g de farine de blé
  • 250 g de lait
  • 1 pincée de la noix de muscade en poudre

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2055 kJ / 492 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
49 g
Vetten
23 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten