Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché (optioneel)
- 2 c. à café de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1096.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse minute à la framboise
5 Min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40 Min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Crookie parmesan, romarin et pesto revisité
16 Std.
Tajine de bœuf, riz épicé et muffins vapeur à la pistache
2h
Assaisonnement aux légumes et épices
Geen beoordelingen
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1 Std. 30 Min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 min
Purée mousseline
40 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 Min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min