Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes

Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes

4.4 84 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 670 g d'eau
  • 300 g de champignons de Paris frais coupés en 4
  • 50 g d'huile d'olive
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 320 g de riz spécial risotto de type carnaroli
  • 100 g vin blanc
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 5 g de sel
  • 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
  • 50 g de beurre en cubes
  • 50 g de parmesan râpé
  • 2 c. à café de persil frais (optioneel) finement haché
  • 2 c. à café de basilic frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1096.3 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 2658.7 kJ / 635.5 kcal
Vetten 27.2 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 11.2 g
Koolhydraten 69.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...