Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1096.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Risotto aux champignons
30 Min
Jambalaya de poulet
40min
Risotto aux moules et chorizo
50 Min
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Risotto
30 Min
Curry thaïlandais au poulet et aux asperges
1 Std. 15 Min
Curry rouge de crevettes 🌶️🌶️🌶️
50 Min
Crème fouettée mascarpone
5min
Flan à la noix de coco
1 Std. 15 Min