Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g oleju
of 10 g oliwy z oliwek - 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
-
250
g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
of 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 2729 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1050 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 Min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 Min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 Min
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 Min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 Min