Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.8 35 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
300 g

Ingrediënten

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 300 g

Natrium 1050 mg
Eiwitten 63 g
Calorieën 2729 kJ / 652 kcal
Vetten 44 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...