Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

4.7 91 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 porcje

Ingrediënten

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 120.3 mg
Eiwitten 24.1 g
Calorieën 1006.8 kJ / 240.7 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...