Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

4.6 25 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 porcje

Ingrediënten

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 1526 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 980.5 kJ / 234.5 kcal
Vetten 12 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...