Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux (optioneel)
La pâte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 200 g de lardons
- 4 œufs
- 50 g de lait
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
-
Basiques - Plats traditionnels 12 recepten, Frankrijk
-
Best-of Octobre 9 recepten, Frankrijk
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
Alternatieve recepten
Hachis parmentier
50 min
Tarte au poireau et lardons
2u. 5min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1 godz. 20 min
Cake tendre mozza jambon
1 godz. 20 min
Quiche sans pâte
45 min
Quiche au poireau
55 min
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Tarte au thon et à la tomate
30 min
Tomates farcies
50 min
Gratin de pâtes
25 min
Feuilletés aux saucisses de Francfort et ketchup
1h
Gratin de crozets au jambon
1h