Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 700 g de courgettes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
-
1
cube de bouillon de légumes
of 1 c. à soupe bombée de fond de légumes - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de beurre
- 40 - 50 g de fromage à tartiner, type La Vache qui Rit®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 401 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Cookidoo® à table 2023 10 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
Alternatieve recepten
Velouté de champignons
20min
Velouté de tomate
30min
Velouté de légumes
35min
Velouté de concombre aux noix
10min
Velouté de poivron rouge
35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté de potiron et crevette
35min
Soupe de panais
35min
Crème de carotte
30min
Crème de courgette au bleu
25 min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min