Compatibele versies
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di anacardi
- 30 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di uvetta ammollata in 20 g di brandy + q.b. per guarnire
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1200 g di acqua
- 150 g di riso Venere
- 160 g di petto d'anatra affumicato, affettato
- glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1538.7 kJ / 367.8 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 33.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45min
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30min
Fagottini di agnello speziati
1h 30min
Torta avena e frutta secca al Varoma
2h
Crema di arachidi
Geen beoordelingen
Insalata greca con pollo marinato al vapore
1 Std. 10 Min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Spalla di maiale sottovuoto
12u. 25min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h