Apparaten en accessoires
250 g sjalot kleuren
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
27 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1061 kJ /
254 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehakte uien
5min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui karameliseren
40min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min
Pasta met prei en ajvar
30min
Chocoladetaart met Pistache
4u. 45min
Gehaktbrood
1u. 20min
Mayonaise
5min