Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (par ex. carnaroli, cuisson 20 minutes)
- 400 g de jus de pomme
- 300 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 2 pommes, rouges, en quartiers
- 300 g de fromage de chèvre frais (Tendre Bûche), 150 g en morceaux (1 cm), 150 g en tranches
- 20 g de beurre, en morceaux
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2531 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou-fleur et lentilles au curry
45 min
Risotto à la courge
35 min
Risotto
30 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50min
Tarte aux épinards
55 min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Quiche poireaux-lard
1u.
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Gratin de quinoa et brocolis
1 godz. 10 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min