Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (par ex. carnaroli, cuisson 20 minutes)
- 400 g de jus de pomme
- 300 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 2 pommes, rouges, en quartiers
- 300 g de fromage de chèvre frais (Tendre Bûche), 150 g en morceaux (1 cm), 150 g en tranches
- 20 g de beurre, en morceaux
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2531 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Gratin de courgettes
1 Std. 10 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Risotto alla milanese
30min
Quiche poireaux-lard
1 Std.
Risotto aux poivrons
35 min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto à la courge
35 min