Risotto au poireau

Risotto au poireau

4.4 52 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 350 g de poireaux en morceaux (3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz risotto, tout type (par ex. carnaroli, cuisson 20 minutes)
  • 400 g de jus de pomme
  • 300 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 2 pommes rouges, en quartiers
  • 300 g de fromage de chèvre frais (Tendre Bûche), 150 g en morceaux (1 cm), 150 g en tranches
  • 20 g de beurre en morceaux
  • 4 pincées de poivre, moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17.5 g
Calorieën 2531 kJ / 603 kcal
Vetten 38 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...