Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 cebolla en cuartos (150-180 g)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de champiñones frescos limpios y en mitades
- 250 g de garbanzos cocidos
- 100 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 250 g de galets (caracolas grandes, etc.)
- sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1102 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Fideos con alcachofas
45min
Pasta con judías blancas
40 min
Fideos con verduras
30min
Arroz mediterráneo
35 min
Carbonara de espárragos y pasta
30min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Pasta con champiñones y nata
30min
Coditos con acelgas y aceitunas
30min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25min
Tallarines con calabaza
1h 10min