Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 cebolla en cuartos (150-180 g)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de champiñones frescos limpios y en mitades
- 250 g de garbanzos cocidos
- 100 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 250 g de galets (caracolas grandes, etc.)
- sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1102 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Fusilli con alcachofas y guisantes
25min
Lentejas con tomate y acelgas
30min
Garbanzos con arroz
35min
Lentejas con arroz
40min
Fideos con verduras
30min
Pasta con champiñones y nata
30min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35min
Carbonara vegetariana
15min
Pasta con judías blancas
40min
Carbonara de espárragos y pasta
30min
Patatas y verduras gratinadas
40min
Sopa de arroz y garbanzos
30min