Apparaten en accessoires
Rote Grütze
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut600 g
-
250 g WeißweinTraubensaft250 g
-
Rum (optioneel)10 g
-
Speisestärke25 g
-
Zucker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
747 kJ /
178 kcal
Vetten
1 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pflaumenkompott
20min
Rote Grütze Deluxe
30min
Konfitüre mit Gelierzucker
30min
Vanillepudding
25min
Schokoladenpudding
10min
Stachelbeer-Schichtdessert
2u.
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2u. 30min
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1u. 5min
Fruchtsauce
10min
Apfel-Möhren-Rohkost
5min
Grießpudding
15min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min