Apparaten en accessoires
Rote Grütze
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut600 g
-
250 g WeißweinTraubensaft250 g
-
Rum (optioneel)10 g
-
Speisestärke25 g
-
Zucker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
747 kJ /
178 kcal
Vetten
1 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pflaumenkompott
20min
Rote Grütze Deluxe
30min
Vanillepudding
25min
Schokoladenpudding
10min
Apfelmus
20min
Kirsch-Grütze
20min
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1u. 5min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25min
Fruchtsauce
10min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min
Apfel-Möhren-Rohkost
5min
Grießpudding
15min