Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes de 3 cm de côté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de porto rouge
- 500 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 c. à soupe de persil frais, haché
- 150 g de pâte brisée maison
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake à la saucisse de Morteau
1 godz.
Tourte du lundi
1 godz. 5 min
Pâté lorrain
15h 30min
Pâté en croûte à la châtaigne
13 godz. 30 min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1h 30min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 Std. 15 Min
Rillettes de lapin
12h
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Tourte aux champignons et poulet
2 Std. 15 Min
Filet mignon en croûte
1 godz. 5 min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min