Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes de 3 cm de côté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de porto rouge
- 500 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 c. à soupe de persil frais, haché
- 150 g de pâte brisée maison
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Travers de porc à la moutarde
1sa 20 dk
Tourte du lundi
1sa 5 dk
Chicken pot pie (Tourte au poulet)
2 godz. 45 min
Cake à la saucisse de Morteau
1sa
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 godz. 45 min
Pâté lorrain
15u. 30min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Poulet au vin rouge
55 Min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Saucisse de morteau briochée
5sa 25 dk
Quenelles de semoule et lard en gratin
1sa
Tourte aux champignons et poulet
2 godz. 15 min