Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes de 3 cm de côté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de porto rouge
- 500 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 c. à soupe de persil frais, haché
- 150 g de pâte brisée maison
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon en croûte
1 Std. 5 Min
Aubergines farcies aux chipolatas
1h 10min
Sachertorte
14 Std. 30 Min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1 Std. 5 Min
Travers de porc à la bière
1 godz. 55 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1 godz.
Confit de canard aux petits légumes
35 min
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.