Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 20 g de beurre
- 4 - 5 pommes pelées et épépinées
- 100 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en lamelles
- fleur de sel, pour la finition
- poivre moulu, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 472.5 kJ / 113.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 167.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Brochettes de crevettes marinées au lait de coco
1h 20min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Verrine saumon-endive
10min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Cheesecake au saumon
4h
Crumble au foie gras
1h 10min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min