Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait
- 110 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le plat
- 80 g de comté, râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de semoule de blé dur
- 3 œufs
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- eau salée
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 6 tranches fines de lard
- 6 tranches de fromage à raclette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2739 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Pâté en croûte
7ωρ. 45 λεπτ.
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min