Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de tomate, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'échalotes
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 30 g de jus de citron
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 100 g d'huile de tournesol
- 100 g de gruyère râpé
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 400 g de flétan, sans la peau et coupé en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 840 kJ / 200.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 185.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13h
Minitartelettes fines tomates et comté
1sa 15 dk
Terrine de saumon aux épinards
2sa
Mousse à l'avocat
15 min
Miniquiches sans pâte, champignons, jambon et ciboulette
40min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14h
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Terrine aux deux poissons
1h
Gratin de moules au curry
50min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Roulés de crêpes vertes, saumon et épinards
45 dk